Hjem   Om meg   Kontakt
Hvis alt var mulig, skulle jeg... | Marianne de Bourg
17339
post-template-default,single,single-post,postid-17339,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hvis alt var mulig, skulle jeg…

Hei og velkommen til dagens utfordring hvor jeg utfordrer meg selv med en ny liten oppgave hver dag. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Jeg oppfordrer deg til å være med på disse daglige utfordringene. De gir en fin start på dagen – og gir positive resultater ofte med minimal innsats.

Dagens utfordring: Tenk stort!

SELVUTVIKLING-DAGENS-UTFORDRING-Hvis-alt-var-mulig...

Noe av det morsomste jeg vet er kreativ myldring/brainstorming. Det hender vi setter oss ned med et glass vin og bruker kvelden på nettopp dette. Vi har også en notatbok hvor vi skriver opp kreative ideer som dukker opp, det vil si de som kanskje muligens kan bli noe av, for eksempel nye businesskonsepter.

I dag skal jeg ta frem idéboka og ha en kreativ kveld. Prøv du også!

Sett deg ned alene eller med din kjære og still spørsmålet: Hva kunne vi jobbet med hvis alt var mulig? Hva kunne vi gjort med boligen hvis det ikke fantes noen begrensninger? Hva skulle vi gjort neste sommerferie dersom alle muligheter var åpne?

Vær ambisiøse! Tenk stort! Tenk crazy! Og bestem at det ikke er lov å si NEI eller MEN.

Tenk om ideene faktisk var mulig å gjennomføre…? Hva skulle i så fall til…?

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.