Hjem   Om meg   Kontakt
Fordi jeg fortjener det | Marianne de Bourg
17277
post-template-default,single,single-post,postid-17277,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Fordi jeg fortjener det

Hei og velkommen til dagens utfordring hvor jeg utfordrer meg selv med en ny liten oppgave hver dag. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Jeg oppfordrer deg til å være med på disse daglige utfordringene. De gir en fin start på dagen – og gir positive resultater ofte med minimal innsats.

Dagens utfordring: Å legge fornuften til side og ikke høre på den flinke piken i meg.

Det å starte dagen med å finne ut hva man har ekstra behov for den dagen, er ikke så dumt, som jeg skrev om i dagens utfordring #88 Dagens behov.

I dag trenger jeg å legge til side den fornuftige delen av meg som sier at jeg ikke små sløse eller bruke penger når det ikke er nødvendig. Jeg trenger litt luksus.

Noen ganger er vi rett og slett for fornuftige og flinke. Er vi det hele tiden, må vi passe på å gi litt blaffen av og til. Være litt ufornuftige.

Jeg bruker for eksempel til vanlig lite penger på ting til meg selv og er sjelden ute på shopping. Jeg kjøper nesten aldri klær og kan ikke huske sist jeg kjøpte sko (!). Nå er jeg for øvrig mer enn nok forsynt med å gå i butikker etter mange års jobb som stylist, så interiørbutikker er dessuten ikke min favorittplass å shoppe.

Men, nå har vi ny leilighet og vi trenger en hel del; møbler, lamper, tepper osv.

I dag er derfor planen å lukke øynene når jeg ser på kontoutskriften og dra på interiørshopping. Helt uten å se på prisen. Nesten.

Dagens mantra er: Fordi jeg fortjener det.

På hvilke område er du fornuftig og flink mesteparten av tiden? Økonomi? Trening? Å spise sunt? Rydding og rengjøring?

Kanskje du skal la det flyte litt i dag…?

Ha en passe ufornuftig dag og bli gjerne med på dagens utfordring,
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.