Hjem   Om meg   Kontakt
Dagens behov | Marianne de Bourg
17236
post-template-default,single,single-post,postid-17236,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Dagens behov

Hei og velkommen til dagens utfordring hvor jeg utfordrer meg selv med en ny liten oppgave hver dag. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Jeg oppfordrer deg til å være med på disse daglige utfordringene. De gir en fin start på dagen – og gir positive resultater ofte med minimal innsats.

SELVUTVIKLING-Bestem-dagen

Hva trenger jeg i dag? (Og hva trenger du?)

Trenger jeg styrke, anerkjennelse eller kanskje utholdenhet? Trenger jeg  kos, omsorg og det å bli tatt vare på? Trenger jeg kanskje rett og slett følelsen av luksus, party eller flukt fra hverdagen…?

I dag skal jeg starte dagen med å finne ut hva jeg har ekstra behov for denne dagen.

Prøv du også å kjenne litt ekstra på hvordan du har det og hva du trenger for at akkurat denne dagen skal bli enda bedre.

Og bli gjerne med på dagens utfordring!

Gode vibber fra
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.