Hjem   Om meg   Kontakt
[PÅ TIMEPLANEN] Smak for alle | Marianne de Bourg
17265
post-template-default,single,single-post,postid-17265,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[PÅ TIMEPLANEN] Smak for alle

Denne helgen arrangeres Norges nye smaksfestival, Smak for Alle,  hos Norges Varemesse på Lillestrøm. Smak for Alle er en opplevelsesrik og unik mat- og drikkefestival som tilbyr en smaksopplevelse uten om det vanlige. Festivalen vil ha noe for enhver, både store og små.

  • Tid: fra 31. oktober, kl 15.00 til 2. November kl 17
  • Sted: Varemessen, Lillestrøm

PÅ-TIMEPLANEN-Smak-for-alle

Med fokus på matglede er festivalen fylt med sceneshow, stort utvalg kurs, restauranter, food court og fantastiske smaksopplevelser. Her får du treffe mat- og drikke eksperter, stjernekokker som Bent Stiansen, Stian Floer, Karla Siverts og ikke minst hele Norges matmor Ingrid Espelid Hovig.

Blant kursene man kan delta på arrangeres det blant annet vinkurs, sushikurs, sausekurs og bakekurs. Det er også kurs som er spesielt lagt til rette for barn.  I tillegg vil hele familien kunne prøve nye smaker fra råvareleverandører og noen av landets beste restauranter.

Kom å opplev tre stemningsfulle dager sammen med smaksinteresserte nordmenn!

Detaljert program for hele festivalen

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.