Hjem   Om meg   Kontakt
Mitt skip er lastet med... | Marianne de Bourg
17115
post-template-default,single,single-post,postid-17115,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mitt skip er lastet med…

Hei og velkommen til dagens utfordring hvor jeg utfordrer meg selv med en ny liten oppgave hver dag. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Du oppfordres herved til å være med på disse daglige utfordringene. De gir en fin start på dagen – og positive resultater med minimal innsats.

SELVUTVIKLING-Mitt-skip-er-lastet-med

“Skip” eller båt om du vil…

For å få en effektiv (og bra!) arbeidsdag bruker jeg verktøyene #67 Spis en frosk og i #71 Suksess og belønning, som jeg har skrevet om før.

Et annet verktøy fra samme system eller metode er “3 ships” som består av å sende ut tre “skip” daglig. Skipet er en metafor for å sende ut noe som forhåpentligvis kommer tilbake til deg. På samme måte som når kongene tidligere sendte ut skip til andre verdensdeler, vil noen synke, noen komme tilbake tomme, mens andre kommer tilbake fullastet. Enkelte skip vil til og med være fylt med gull…

Man kan også kalle det å så frø. Sår du daglig tre frø, vil det sakte men sikkert vokse opp alt fra små planter til store trær.

Noe av poenget er at hvis du aldri sender ut skip eller sår frø, vil heller ingenting komme tilbake til deg…og motsatt, hvis du sender ut skip daglig, vil det hele tiden være noe som kommer tilbake.

Skipet eller frøet du sår på jobb kan være en e-post eller en telefon. Det kan være en forespørsel, et salgsfremstøt eller et tilbud.

Vi kan også så frø og sende ut skip privat. Det kan være å be om hjelp, sende ut en invitasjon eller dele gode ord og handlinger. Det får vi også noe tilbake for å gjøre.

I dag skal jeg sende ut skip eller så frø.

Skal du sende ut et skip i dag…? Så noen frø…? Gi gjerne eksempler på skip eller frø i kommentarfeltet. 

 Og bli gjerne med på dagens utfordring!

Ønsker deg en utviklende dag,
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.