Hjem   Om meg   Kontakt
Gi slipp | Marianne de Bourg
17029
post-template-default,single,single-post,postid-17029,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Gi slipp

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med på dagens utfordring!

DAGENS-UTFORDRING-Gi-slipp

Foto av plakat/bilde, House Doctor

I går oppdaget jeg at bokideen jeg presenterte for et forlag for et og et halvt år siden er kommet ut i bokform, men boken er ikke laget av meg.

Jeg lurer jo på: Har de rett og slett rappet ideen min? Burde jeg ta kontakt og spørre hva som har skjedd? Spørre hvorfor ikke min idé ble noe av?

Eller burde jeg følge mitt eget råd om å la være å bli irritert når ting ikke går som planlagt fordi det da er meningen…? Stole på at det dukker opp andr og bedre muligheter i etterkant?

Jeg velger det siste; å se en mening med dette. Titte igjennom bokkonseptet mitt og vurdere hva som kunne blitt bedre om jeg hadde gjennomført det her og nå og ikke for et par år siden. Tenke at dette var helt riktig, det var meningen.

Ønsker deg en dag med flow og mening,
Marianne

Bli gjerne med på utfordringen!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.