Hjem   Om meg   Kontakt
Brain dump | Marianne de Bourg
17019
post-template-default,single,single-post,postid-17019,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Brain dump

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med på dagens utfordring!

DAGENS-UTFORDRING-Brain-dump

Foto av plakat/bilde fra House Doctor

I dag skal jeg skaffe meg oversikt over alt av planer framover og alt jeg må gjøre.

Jeg går på to ulike kurs to kvelder i uken for tiden, samt et nettbasert kurs som jeg deltar på når jeg har tid og overskudd. Vi har også en ny (gammel!) leilighet som trenger mye oppussing og som det ligger mye planlegging bak for min del, selv om det ikke er jeg som snekrer og maler…. I tillegg er det faktisk snart jul, og plutselig ligger det i overkant mye oppgaver foran meg som jeg føler at jeg overhodet ikke har oversikt over.

I dag skal jeg sette meg ned med et blankt ark og ha en “brain dump”. Føre opp alt som skjer framover mot jul, alt jeg BURDE gjort og alt jeg MÅ gjøre. Alt skal inn i kalenderen slik at jeg har total oversikt.

Er du flink til å skrive ned alt du må huske på? Føre opp alt som skal skje i kalenderen? Eller hoper det seg opp i hodet til tider sånn som hos meg…?

Bli gjerne med på dagens utfordring!

Ønsker deg en oversiktlig dag,
Marianne

Bli gjerne med på utfordringen!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.