Hjem   Om meg   Kontakt
Ett år og 365 positive dager | Marianne de Bourg
16921
post-template-default,single,single-post,postid-16921,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ett år og 365 positive dager

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med på dagens utfordring!

Dagens utfordring:

DAGENS-UTFORDRING-Ett-år-og-365-positive-dager-på-en-lapp

Foto: Nordal

Ett år og 365 postive lapper…

Tidligere i år startet jeg med å skrive opp én positiv ting på en lapp hver dag. Skrive noe positivt som har skjedd den dagen eller noe man er takknemlig for.

Tanken er å ende opp med 365 positive lapper hvert år (eller tusenvis i løpet av et langt liv).

Prosjektet ble ikke gjennomført fordi jeg ikke fant optimal (les: fin) oppbevaring for disse lappene – og fordi jeg ikke hadde nattbord, som jeg tenker er et naturlig sted å oppbevare dem. De må jo være plassert et sted hvor jeg husker det hver kveld.

I dag skal jeg starte med prosjektet igjen (selv om jeg fremdeles ikke har nattbord…). Jeg skal finne et fint glass, liten kommode eller boks til oppbevaring av lappene, samt et sted det kan stå hvor det er lett å huske på.

Ønsker deg en positiv dag,
Marianne

Bli gjerne med på utfordringen du også!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.