Hjem   Om meg   Kontakt
Kill them with success | Marianne de Bourg
16797
post-template-default,single,single-post,postid-16797,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Kill them with success

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med på dagens utfordring!

DAGENS-UTFORDRING-Kill-them-with-success

Har du vært borte i mennesker du ikke kjenner som møter deg med en negativ holdning? Jeg møter av og til mennesker som har en negativ holdning til meg eller andre de ikke kjenner. Tidligere har jeg ikke forstått hvorfor.

Men så har jeg skjønt at det er på grunn av sjalusi. At negativiteten ofte har en rot i usikkerhet.

Og da kan man huske på årsaken til misunnelsen. Og smile…

Ønsker deg en suksessrik dag,
Marianne

Bli gjerne med på utfordringen du også!

2 Comments
 • Ove Karlsen

  22/10/2014 at 12:47 pm Reply

  Hei. Så din blogg i dt blogg seksjon. Og jeg gjenkjenner tanken.

  Du burde prøve kanskje noe rolig meditasjon. Kanskje prøv å tenk at du er helt alene, helt uten andre. Og forstå at kollektivet er en illusjon. som skaper mye rare tanker. Og at man har universiell natur. Det er vel det du vil med “killed”.

  Namaste, eller noe slikt. :)

  • Marianne

   23/10/2014 at 9:24 am Reply

   Takk for at du tar deg tid til å kommentere og komme med tips første gang du leser bloggen. Det er veldig hyggelig ☺

   Jeg fant uttrykket ”Kill them with success….” på nett og det ga meg en idé til DAGENS UTFORDRING som jeg har daglig i bloggen. Jeg syntes det sa noe som var bra på tross av negative assosiasjoner til ordet kill, . Ordet ”kill” byr meg i utgangspunktet imot, men jeg fant ikke på et bedre uttrykk selv… ☺ Men det som er bra med ordet i denne sammenheng er at det er sterkt og virkningsfullt, og det trenger vi når vi føler oss svake, slik som vi kan gjøre når andre dynger oss ned med negativitet. Namaste er helt klart en bedre løsning enn ”killiing” ja ☺

   Det du foreslår med å tenke at man er helt alene uten andre, er en ny og spennende innfallsvinkel jeg ikke har tenkt på i sånne situasjoner. Ny for meg, men jeg tror faktisk den inneholder noe av essensen i dagens utfordring, nemlig det å det å ikke bry seg om hva andre mener. Tror du ikke…?

   Positive vibber fra Marianne

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.