Hjem   Om meg   Kontakt
Chilishot | Marianne de Bourg
16348
post-template-default,single,single-post,postid-16348,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Chilishot

Har du lurt på hva du skal servere som drikke til tex mex-bufféen? Her har du svaret: En fargesterk shot med en spennende smakskombinasjon av sterk chili og frisk appelsin.

HAPPY HOUR: Oppskrift på chili-shot til tex mex-aften

Foto og oppskrift fra Santa Maria

Chilishoten er spennende å servere som aperitiff eller som et alternativ på det meksikanske buffébordet.

Det behøver ikke engang være fest. Overrask din kjære med en aperitiff før fredagstacoen! Eller etter. Jeg kan nesten garantere at den vil være bra både for fordøyelsen og humøret…

Chili-shot
 
Oppskrift: Drikke
Porsjoner: 4
Ingredienser
  • 2 dl tomatjuice
  • 1 krm cayennepepper
  • 0,1 dl tequila
  • 2 ss konsentrert appelsinjuice
Sånn gjør du
  1. Bland samtlige ingredienser.
  2. Server i snapsglass.

PS – Husk at cayennepepper er hot! Her er det brukt 1 krm Santa Maria cayennepepper til 4 shots, men smak gjerne til. Den skal rive litt..

Da er det bare å ønske fredagen velkommen!

Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.