Hjem   Om meg   Kontakt
Kaffe-detox | Marianne de Bourg
16279
post-template-default,single,single-post,postid-16279,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Kaffe-detox

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med på dagens utfordring!

Dagens utfordring eller mål:

DAGENS-UTFORDRING-Kaffe-detox

Krus “Sarjaton” fra Iittala – fås kjøpt blant annet hos Royaldesign.no

Jeg hadde lenge tenkt på redusere kaffedrikkingen som hadde begynt å gå på autopilot.

Den første koppen er god og virker medisinsk (innbiller jeg meg). Den andre koppen smaker ikke så mye. Den tredje koppen pleier å være en koffeinfri for at jeg ikke skal få koffeinoverdose, men den er slett ikke god, det er bare behovet for noe varmt som dekkes.

Jeg hadde bestemt meg for en kaffedetox, men visste ikke helt hvordan jeg skulle klare det. Men så ble mitt lille kaffedetox-problem plutselig løst. Det kan du lese om senere i dag.

Dagens mål er å erstatte kaffedrikking med te.

Er kaffedrikking på autopilot bra?

Ønsker deg en koffeinfri dag,
Marianne

Bli med på utfordringen, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.