Hjem   Om meg   Kontakt
Skap dagen! | Marianne de Bourg
16138
post-template-default,single,single-post,postid-16138,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Skap dagen!

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med på dagens utfordring!

Dagens utfordring eller mål:

Når jeg våkner i dag, skal jeg ha en intensjon om at dagen vil bli fantastisk. Siden jeg skaper mine dager (og mitt liv), er det sånn at hvis jeg ikke har en intensjon for dagen på forhånd, så blir den til av tilfeldigheter, og til dels av andre mennesker og hendelser.

I dag skal jeg ikke legge min dag i hendene på andre – men skape min egen vidunderlige dag.

Denne dagen skal bli……

Bli med på utfordringen, da vel.

Ønsker deg en skapende og positiv dag,
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.