Hjem   Om meg   Kontakt
[INTERIØR] Royal mørklegging | Marianne de Bourg
15999
post-template-default,single,single-post,postid-15999,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[INTERIØR] Royal mørklegging

Høsten 2014 tar Royal Copenhagen skrittet helt ut med hele to lanseringer, “Sort Riflet” og “Blå Riflet”, som etter en tur på mørkerommet også har fått en oppsiktsvekkende matt glasuroverflate. Kort sagt – en royal lek med den mørke siden.

De kraftige, nesten maskuline fargene gir ekstra dybde og dimensjon til den tradisjonelle riflede designet, men de nye servisene har også et nytt smakfullt designelement: En spesiell matt glasur som gjør overflaten på Sort og Blå Riflet rå og rustikk med et nesten keramisk uttrykk, og den løfter den gode smaken til nye høyder, både på og utenfor tallerkenen.

Royal-Copenhagen_Sort-riflet

Foto: Royal Copenhagen

Med den stramme minimalismen og matte overflaten tilfører delene i Sort Riflet et arkitektonisk element til borddekkingen og innredningen av det moderne kjøkkenet for både menn og kvinner.

Royal-Copenhagen_Blå-riflet

Foto: Royal Copenhagen

Mens Blå Riflet-serien er til dem som foretrekker Royal Copenhagens signaturfarge i et gjenkjennelig uttrykk tilsatt appetittlig avantgarde.

Produktsortimentet er nøye tilpasset hverdagens brukssituasjoner, og luksuriøse klassikere som termokrus, eggeglass og tekanne, er tatt med og kan brukes som et selvstendig servise, men naturligvis også i kombinasjon med Royal Copenhagens øvrige serier.

Sort Riflet- og Blå Riflet-serviset består av tallerkener, (Ø: 22 cm og 27 cm), dyp tallerken (Ø: 24 cm), eggeglass (2-pakning), tekanne med bambushank (0,8 liter), termokrus (26 cl), krus med hank (33 cl). veil. utsalgspris:

  • Tallerken 22 cm: 219 NOK
  • Tallerken 27 cm: 269 NOK
  • Dyp tallerken: 269 NOK
  • Tekanne: 699 NOK
  • 2 krus: 379 NOK
  • Termokopp: 329 NOK
  • Eggeglass: 249 NOK

Se mer på: Royal Copenhagen

Håper du ble inspirert,
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits