Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [HUD & HÅR] Putetrekk mot rynker
15981
post-template-default,single,single-post,postid-15981,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HUD & HÅR] Putetrekk mot rynker

Drømmer du om å våkne opp hver morgen med silkemyk hud og mer glansfullt hår? Da bør du prøve putetrekk av silke. Silkeputetrekk skal virke forebyggende mot rynker når du sover, slik at man våkner opp uten soverynker, fjonete hår, samt våkner mer uthvilt.

MellyMoon-silkeputetrekk-og-øyemasker

Foto: Mellymoon

Firmaet MellyMoon.no lager anti-age silkeputetrekk og øyemasker av den mest eksklusive silken fra Kina, 100 % Mulberry-silke.

Dette sier MellyMoon om produktene sine:

Forebygger rynker

Silken inneholder 18 essensielle aminosyrer, og studier har vist at kan motvirke effekten av aldring, spesielt huden i ansiktet. Silke inneholder naturlige cellulære albumen som hjelper og fremskynde metabolismen av hudceller, og dermed bidra til å redusere tegn på aldring. Den bidrar også til å virke beroligende på nervesystemet.

I motsetning til bomull, som er et absorberende fiber og trekker til seg fukt, vil silke ikke absorbere naturlig fuktighet fra ansiktet og håret, eller nattkremer mens du sover. Dette gir bedre fuktighet til huden, som igjen gir en klarere hud.

Helsemessige fordeler

Silke er naturlig varmeregulerende, den leder ikke varme eller statisk elektrisitet som andre fibre. Den holder huden kald om sommeren og varm om vinteren.

Silke er narturlig og allergivennlig, og perfekt for allergikere. I tillegg hjelper silke sensitiv, tørr og kløende hud og virker beroligende på eksem. Silkefibrene lager tørt miljø i sengen, slik at midd, bakterier og sopp ikke trives.

Silkefiberens proteiner har felles «byggestener» (aminosyrer) med proteinene i vår egen hud. Silken er derfor «kjent» for kroppen, og lager ingen allergiske reaksjoner.

For reisende med allergi, kan det være en utfordring å håndtere allergien når de er borte fra hjemmet. MellyMoon sine silkeputetrekk er en effektiv barriere mot disse allergenene, og er anbefalt på reise.

Fordeler for håret

Spesialister innen hårpleie anbefaler slikeputetrekk for å forhindre håravfall. Putetrekk av bomull fører til flokete og flisete hår. Silke stimulerer fuktighetsbalansen, noe som gir blankere hår og reduserer talgproduksjon – som igjen gjør håret mindre fett.

Øyemasken koster kr 329 og silkeputetrekket kr 649. Produktene kan kjøpes på MellyMoon.no samt i utvalgte hudpleiesalonger.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Spennende produkter!

Fin dag ønskes fra
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits