Hjem   Om meg   Kontakt
[HAPPY HOUR] Disaronno Apple Pie | Marianne de Bourg
16056
post-template-default,single,single-post,postid-16056,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

[HAPPY HOUR] Disaronno Apple Pie

Fredag. Klokka er fem. Det er HAPPY HOUR! 

Denne fredagscocktailen er laget med den italienske likøren DISARONNO.

HAPPY-HOUR-Oppskrift-på-cocktail-med-Disaronno

Foto: Ingeniørfruen

Disaronno er en likør med uttrekk av mandel, aprikoskjerner og karamell.  Den er middels brun, søt og har aroma av mandler, marsipan og nøtter.
Varenummer 676102 på VInomonopolet. Kr 154.

Disaronno Apple Pie
 
Ingredienser
  • 1 cl Disaronno
  • 1 cl Vodka
  • Eplejuice
  • Is
  • Eventuelt en epleskive til pynt
Sånn gjør du
  1. Hell Disaronno, vodka og eplejuice over is og pynt eventuelt med en epleskive.

 

Da er det bare å ønske god helg!
Marianne

Del og følg meg på Pinterest og Facebook!

3 Comments
  • Mona H-K

    27/09/2014 at 7:12 pm Reply

    Den måtte jeg prøve, kjempegod!

    • Marianne

      28/09/2014 at 10:50 am Reply

      Så bra! Drinken er jo superenkel å lage, men får allikevel en herlig tvist med likøren :0)

      • Mona H-K

        29/09/2014 at 6:50 am Reply

        Ja, har du prøvd med lime? Tenker jeg skal prøve med en tvist av lime neste gang.

Leave a Reply to Marianne Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits