Hjem   Om meg   Kontakt
Kaoskontroll og terapi | Marianne de Bourg
15625
post-template-default,single,single-post,postid-15625,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Kaoskontroll og terapi

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt for å skape gode dager i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med og ta dagens utfordring!

Dagens utfordring eller mål:

Jeg liker å ha det ryddig, ha orden i skap og skuffer, så når vi nå har flyttet er det selvfølgelig langt fra den orden og oversikt jeg liker og trenger.

Det er esker på esker med kjøkkenting og ikke minst bøker jeg ikke har plass til. Men det positive er at det faktisk litt terapi i rydding, sortering og kasting. I følge den kinesiske innredningsfilosofien feng shui betyr det å kaste og kvitte seg med ting at det skapes rom for nye ting eller opplevelser i livet.

Det skal jeg huske på i dag. Både at rydding er god mentalhygiene og at det nå vil komme nye og bra ting inn i livet mitt.

Dagens mantra: Rydding er ikke slitsomt, rydding er terapi. Alt jeg nå kaster vil skape rom for noe nytt.

Blir du med og tar utfordringen? Å se det positive i rydding i dag?

Ønsker deg en ryddig og postiv dag,
Marianne

“whenever you are creating beauty around you, you are restoring your own soul”

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.