Hjem   Om meg   Kontakt
Sjokoladekurs i Drammen 22. september | Marianne de Bourg
15572
post-template-default,single,single-post,postid-15572,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sjokoladekurs i Drammen 22. september

Fra søndag 21. til lørdag 27. september er det Økouka i Drammen og Oslo. I forbindelse med Økouka vil Økosjokolade holde et “lag din egen sunne sjokolade”-kurs på Marienlyst skole i Drammen mandag 22. september kl. 18.00 til 20.00.

PÅ-TIMEPLANEN-Sjokoladekurs-i-Drammen

Foto: Økosjokolade

Kursavgiften er kr 200,- og inkluderer rabattkupong på Kr 100,- på det du handler denne kvelden. Send en epost til post@okosjokolade.no for påmelding. Les mer om Økosjokolades kurs her.

Gå på kurs, da vel!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Del på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.