Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [LØRDAGSGODT] Gojikonfekt
15456
post-template-default,single,single-post,postid-15456,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

[LØRDAGSGODT] Gojikonfekt

Dette er en oppskrift i serien LØRDAGSGODT hvor jeg lager sunne alternativer til lørdagsgodt for store og små. Denne lørdagen serveres nydelige konfektbiter med hvit sjokolade og gojibær. De er vakre og smaker utrolig godt!

Sunn-opppskrift-på-gojikonfekt

Oppskrift og råvarer fra Sana Bona

Gojikonfekt
 
Dette blir 12 stk konfektbiter
Oppskrift: Lørdagsgodt
Ingredienser
  • 1 dl kakaosmør, smeltet
  • ½ dl gojibær, delvis most i biter
  • 1 dl cashewnøtter, naturell
  • 3 ss rå agave nektar
  • 1 ts presset limesaft
  • 1 klype rosa Himalayasalt
  • Litt revet limeskall
  • ½ ts rått vaniljepulver
Sånn gjør du
  1. Start med å mose Gojibærene i en blender eller kjøkkenmaskin. De skal bli most til små biter.
  2. Smelt kakaosmøret i vannbad.
  3. Mal cashewnøttene i en blender eller kjøkkenmaskin til de er grovmost.
  4. Tilsett først agave i det smeltede kakaosmøret og rør godt.
  5. Bland inn alle de øvrige ingrediensene. Rør godt rundt.
  6. Massen helles i konfektformer eller isterningsformer og settes i fryseren. La de stå minimum en halv time i fryseren.

Konfekten smaker best når den er romtemperert.

For flere godterioppskrifter, ta en titt på min mappe med oppskrifter på “sweets” på Pinterest. Og sjekk gjerne ut min oppskrift på cocktail med gojibærjuice. Lørdagsgodt for voksne!

[Les mer om gojibær]

Ha en super og søt lørdag,
Marianne

Likte du dette? Del på Facebook! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits