Hjem   Om meg   Kontakt
Taco-kjøttboller | Marianne de Bourg
15431
post-template-default,single,single-post,postid-15431,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Taco-kjøttboller

Fredag er taco, tex-mex, pizza og kanskje øl. Vi blir vel ikke lei av tex mex? Men prøv gjerne dette gode alternativet til den alminnelige tacoen: Taco-kjøttboller!

Her er det brukt økologisk Taco KrydderMIX, som kan brukes i alle retter der du ønsker en meksikansk touch. Beregn ca 2-3 ts til 400 gram kjøtt/ kylling.

Sunn oppskrift på hjemmelagde taco-kjøttboller

Foto og oppskrift fra Soma

Taco-kjøttboller
 
Porsjoner: 4
Ingredienser
  • 400 gram karbonadedeig
  • 200 gram svinekjøttdeig
  • 4 ss kaldt vann
  • 2 ss Økologisk Taco KrydderMIX
  • 1 egg, pisket
  • 1 liten løk
  • Litt Cocosa Pure eller smør til steking
Sånn gjør du
  1. Finhakk løken, og stek sammen med krydderet på svak varme til den er myk.
  2. Bland alle ingrediensene godt, bruk gjerne en gaffel for å ”slå” det sammen.
  3. Form små kjøttboller og stek dem i ca 3 minutter på hver side (til de er gjennomstekt og har fått en fin stekeskorpe).

Server kjøttbollene med guacamole, hjemmelaget salsa, salat og rømme.

Du kan selvsagt også bruke hjemmelaget tacokrydder, som denne oppskriften min, men det er ikke så lett å få tak i økologiske ingredienser.

Prøv en sukkerfri Margarita til taco-kjøttbollene, en Corona til eller Estrella Damm Daura for et glutenfritt øl-alternativ.

Happy tacofredag!

Likte du dette? Du kan spare oppskriften på Pinterest (eller følge meg på Pinterest) og du kan selvfølgelig bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits