Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [MAT] Te til fisk
15405
post-template-default,single,single-post,postid-15405,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Te til fisk

Visste du at te passer utmerket til fisk?

Prøv for eksempel grønn japansk te neste gang du serverer sushi, kinesisk grønn til te fisk i saus og røyket sort te til røyket fisk.

(Kilde/foto: Le Palais des Thés)

Drikk-te-til-fisk

Den fine tekannen er fra Le Palais des Thés

Noen gode smakskombinasjoner

Rå fisk: Grønn japansk te (Sencha Ariake, Sencha Superieur, Ryokucha Midori), Genmaicha. Rå laks: milde, delikate Darjeeling first flush teer.

Grillet og pannestekt fisk: Grønn japansk te (Bancha Hojicha, Sencha, Tamaryokucha), Darjeeling first flush.

Røyket fisk: Grønn japansk te (Tamaryokucha, Bancha Hojicha), røyket sort te.

Fisk i saus: Japansk og kinesisk grønn te (Long Jing, Tai Ping Hou Kui, Cui Feng).

Da er det bare å prøve te neste gang sushi står på menyen.

– Marianne

Pssst – Følg meg gjerne på Pinterest  og Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits