Hjem   Om meg   Kontakt
[SHOPPING] Høstlige tendenser | Marianne de Bourg
15385
post-template-default,single,single-post,postid-15385,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SHOPPING] 10 ting på ønskelista i høst

Aller best liker jeg sommeren, men høsten har jammen noen fordeler. Fargerike tights, for eksempel. Rødvin og et krus varm te. Fargeskifte hjemme; bytte noen puter, noen duftlys og kanskje sengetøy. Tenne lys. Ta inn fargerike høstblader i en vase.

Ja, jeg kjenner nå at høsten allikevel er helt all right.

SHOPPING-Høstlige-tendenser

Collage: Marianne de Bourg

1.

Choco Nut Blend er en sort kinesisk te, med fløyelsaktige toner av mørk sjokolade, karamell og peanøtterHarney & Sons, kr 130.

2.

Rodáno Poggialupi 2011 har aroma av røde bær, innslag av ferskt kjøtt, krydder og lær. Vinen har god fylde og moderate tanniner, god lengde og kompleksitet. En god Sangiovese/Merlot-blanding som passer meget godt til vilt; anbefales til reinsdyr, elg og fuglevilt. Passer også utmerket til lam.
Varenr på Vinmonopolet: 9274501, kr 155.

3.

Tights i høstens nye farger, her i en vinrød nyanse. Fås kjøpt i dagligvare. Pierre Robert, kr 80.

4.

Maria Berntsens glassserie “Design with light” er en moderne klassiker i Holmegaards sortiment. De populære lyktene og krukkene er kjent som “de med lærstroppen” og denne høsten lanserer Holmegaard enda et produkt i munnblåst glass; fat Ø24 cm. Fatet koster kr 499 og vasen kr 399, Holmegaard.

5.

Paisley-mønsteret er en klassiker i engelsk country living, der snirklete blomsterornamenter pryder både møbler og gardiner, mens mønsteret er nytt og oppfriskende i nordisk interiør. Ikke minst i Høie of Scandinavias tolkning, som med designet Alexandra setter aristokratisk og glamorøst preg på sengen i sesongens trendfarger bordeaux og petroleum. Fra kr 700, Høie.

6.

La Roche-Posay Novalip 60: Leppestift med 46% pleiende ingredienser. Høytoleranse; testet på sensitive lepper. Uten lanolin og parfyme. Kommer i 15 farger. La Roche-Posay. Veil utpris: 189 på apotek.

7.

Nilens Jord lipgloss 755. Lipgloss i farven matt light skin. Skjønne naturlige fager. Fås med high eller matt shine. Inneholder pleiende og fukgivende E-vitamin. 9 farger. Parabenfri & Parfymefri. Nilens Jord, kr 175. Forhandler på tlf: 33 13 95 10.

8.

Marc Anthony, Oil Of Morocco Argan Oil har som formål å gi håret mye fuktighet og styrke. Serien er beregnet for de som trenger dyptvirkende produkter. Produktene styrker, beskytter og behandler ditt skadede hår og hodebunn. De reduserer brekkasje, reparerer splittede hårtupper og tilfører glans. I tillegg inneholder produktene vitamin E og Shea Butter som fukter og mykgjør håret. Selges hos Vita, kr 149.

9.

Øyeskygge Excess Shimmer Eyeshadow i fargen Bronze fra Max Factor, kr 119.

10.

Høstnyhet fra Ilse Jacobsen, klassisk og elegant i mørk rød fløyel. Like fin på party som på jobb. Kr 1300. Ilse Jacobsen fås blant annet hos Zalando og Miinto.

Ha en fin høst!

Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits