Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Hold varmen med vakker ull
15220
post-template-default,single,single-post,postid-15220,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hold varmen med vakker ull

Leste du den fine ull-på-reise-guiden? Den er verdt å få med seg.

Ull er ikke bare krøllfritt, men antibakterielt, slik at det ikke er nødvendig å vaske så ofte, samt temperaturregulerende. Perfekt både i den svette innsjekkingskøer til den kalde flyturen. Jeg sverger dessuten til ull for å holde forkjølelse og andre infeksjoner borte. 

Her er høstens fineste ullnyheter fra Pierre Robert:

Ull-i-lekre-nyanser-fra-Pierre-Robert

Wool Tube Scarf kommer etter stor etterspørsel i sort for første gang. Høstens kolleksjon kommer også i nature melange og light grey. Lunt og elegant tilbehør som løfter både ute- og innendørsantrekk. Tubeskjerf, kr 159.

Wool Camisole er utført i merinoull og silke, med figurnær passform og tynne, feminine blondestropper. Høstens kolleksjon kommer i pearl grey, vanilla og sort. Topp med tynne stropper, kr 249.

Long-sleeve kan brukes alene eller som en undertrøye. Høstens long-sleeve har fått smalere ermer og midje, slik at den sitter bedre under andre klær. Velg blant sesongens farger – light grey, dark navy eller sort. Langermet trøye kr 299.

Sokker, tights og leggings i mernioull er mykt og lunt, og holder varmen under bukser, skjørt eller shorts når gradestokken synker. Og ikke minst holder deg tørr og varm på føttene. Høstens kolleksjon kommer i nye mønstre og farger. Sokker, kr 79,90.

Pierre Robert fås kjøpt i de fleste matbutikker.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ha en varm og god dag, med eller uten ull

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits