Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Skråstilte kjøkkenmaskiner | Marianne de Bourg
15258
post-template-default,single,single-post,postid-15258,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Skråstilte kjøkkenmaskiner

Electrolux’ nye kolleksjon «Masterpiece Collection» er en serie med innovative kjøkkenprodukter som alle har èn ting felles: De er skråstilte.

Den nye serien, Electrolux Masterpiece Collection®, er en ny kraftfull produktserie med små kjøkkenapparater. Serien er utviklet etter de samme prinsippene som for profesjonelle apparater som i dag benyttes blant verdens beste kokker.

Electrolux-nye-kjøkkenmaskiner-MasterpieceKolleksjonen inkluderer en stavmikser på bordplate, en blender og en foodprosessor.

Ved å samarbeide med noen av verdens beste kokker, har Electrolux tilegnet seg erfaring og kunnskap som nå videreføres til en ny high-end linje med kjøkkenapparater for alle som ønsker å lage profesjonelle kvalitetsretter hjemme. Masterpiece Collection har en unik PowerTilt® teknologi som sikrer en jevnere blanding, og TruFlow® Pro teknologi som raskt og effektivt skaper fløyelsmyke sauser og puréer.

Masterpiece Collection® vil være tilgjengelig fra 1. oktober. Veiledende pris vil være 1999 kroner for stavmikseren, 4499 kroner for foodprosessoren og 2999 kroner for blenderen. En blanding av helstøpt aluminium og rustfritt stål gir produktene et tidløst og klassisk design.

Smakfull dag ønskes fra
Marianne.

— Del på Facebook, følg meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook —

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits