Hjem   Om meg   Kontakt
Crème de Cassis-cocktail | Marianne de Bourg
15089
post-template-default,single,single-post,postid-15089,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Crème de Cassis-cocktail

Fredag…happy hour…five o’clock. Det er på tide å innlede helgen med en cocktail. 

Dagens drink eller cocktail inneholder solbærlikøren Bols Crème de Cassis. Den har en dyp mørkerød farge, en vidunderlig solbærduft, samt en fyldig og fruktig smak.

HAPPY-HOUR-Cocktail-Cassia

Foto: Idemagasinet

Crème de Cassis-cocktail: Cassia
 
Porsjoner: 1
Ingredienser
  • 60 mls gin
  • 15 mls BOLS Crème de Cassis
  • 15 mls tykk sukkersirup (2 deler sukker:1 del vann)
  • 30 mls ferskpresset sitronjuice
  • Stronskive og gjerne solbær til pynt
Sånn gjør du
  1. Rist ingrediensene uten is i en shaker og hell i et glass fylt med knust is.

Tips: Sukkersirupen som er vanlig i cocktail-oppskrifter kan erstattes med ulike sukkerstatninger. I denne oppskriften er det brukt stevia med bærsmak.

HAPPY-HOUR-Drink-Cassia

Foto: Idemagasinet

Ha en flott fredag!

Likte du dette? Del gjerne dagens cocktail i sosiale medier!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.