Hjem   Om meg   Kontakt
[HUD & HÅR] Hudpleie med hyaluronsyre | Marianne de Bourg
15041
post-template-default,single,single-post,postid-15041,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HUD & HÅR] Hudpleie med hyaluronsyre

Hyaluronsyre har en utglattende effekt på hudens overflate og binder fukt i hudens øverste lag, slik at fine linjer og rynker reduseres.

Her har du et utvalg produkter som er formulert med et høyt innhold av hyaluronsyre og naturlige ekstrakter, som booster innholdet av hyaluronsyre i huden. Disse aktive og virksomme ingrediensene øker fuktinnholdet i huden og glatter ut synlige tørrhetslinjer.

SHOPPINGTIPS-Hudpleie-med-hyaluronsyre

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Power Serum er et kraftfullt fuktgivende power serum, som tilfører intensiv fukt for en friskere og mer strålende hud i opp til 48 timer. Fukter alle ansiktets soner. Inneholder styrkende og beroligende termalsk kildevann kombinert med tre sukkermolekyler; Hyaluronsyre, Aquabioryl og A-Carrageenan samt glycerin.  Hypoallergen. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontroll.

Nilens jord Serum Multi Actives er et eksklusivt serum med aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler. Gir en sunn og balansert tilstand i huden. Optimerer effekten av den daglige ansikts- og øyekremen. De nøye utvalgte råvarene, øker effektivt evnen til å ta opp og bevare fuktigheten i huden. Kan også brukes under øyekrem

L’Occitane Iris Angelica Sublime Essence er laget med organiske ekstrakter fra to nydelige blomster: hvit iris og angelica. Med et symbol på ren skjønnhet, tilbyr fløyelsaktig og lysende hvit iris sine krefter til å skape en perfekt hud Kjent for sin utrolige fuktighetsgivende egenskaper, gir angelica vitalitet til huden. Den patenterte, silikon-frie formula vil gi huden din et perfekt resultat.

La Roche Posay Hydraphase Intense Mask gir huden et dybdegående ”termalsk bad” som tilfører aktive og høyvirkende fuktgivende stoffer. Den virker beroligende og fuktgivende og gir huden økt spenstighet og velvære, samt gjør huden mer smidig og reduserer forekomsten av tørrhetslinjer.

Fountain The Hyaluronic Molecule inneholder en høy konsentrasjon (130 mg / 2 teskjeer) av Hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et fuktighetsgivende og betennelsesdempende stoff som finnes i huden, i ledd, i øyne og i hjernen. Hyaluronsyre blir omtalt som naturens eget smøremiddel, og produksjonen av denne avtar nar man blir eldre.

[Les mer om hyaluronsyre]

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ønsker deg en fin dag,

Marianne

Likte du dette? Del på Facebook!

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.