Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Ufrivillig på diett | Marianne de Bourg
14940
post-template-default,single,single-post,postid-14940,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Ufrivillig på diett

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKTorsdag 21. august 2014

Fremdeles urinveisinfeksjon og orker ikke spise så mye, men helt feil blir det ikke da jeg startet på 5:2-dietten igjen forrige uke. Aldri så galt….

Drikker mye og har en snill mann som tar ansvar for både middag og alt annet.

FROKOST

1 Atkins-bar + kaffe (samme gamle leksa – jeg må ha mat fort og gidder ikke styre mye til frokost)

Drikker det samme som de siste dagene.

LUNSJ

Rest av Tom Kah Gai-suppa fra gårsdagens middag

MIDDAG

MIN-MATDAGBOK-Grillet-laks-på-pasta

Atkins lavkarbo-pasta (I love!)

+

Laks i pakke på grillen med:

  • Løk
  • Hvitløk
  • Vårløk
  • Olivenolje
  • Cherry-tomater
  • Pesto
  • Parmesan
  • Pastasaus

Servert på en seng (flott hva?) av salat med en fantastisk god økologisk olivenolje og balsamico med combava. (En kjempeporsjon og jeg orket ikke alt!)

Brukte forresten både olivenoljen og balsamicoen sammen med ørret stekt i ovn med eplejuice forleden.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

God middag fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.