Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Drikke-dag | Marianne de Bourg
14869
post-template-default,single,single-post,postid-14869,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Drikke-dag

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKOnsdag 20. august 2014

Drikker……og drikker og drikker…fremdeles konstant på grunn av urinveisinfeksjonen. Kun drikke til frokost. Det er rett og slett ikke plass til mat…

FROKOST

Drikke, drikke, drikke!

Drikker:

“Spiser”:

LUNSJ

Siste lille rest av tomatsuppa fra søndag + 1 liten ristet lavkarbobrødskive med økologisk Røros Smør (ingen orddelingsfeil, smøret heter så…).

MIN-MATDAGBOK-Sunt-mellommåltid

1 Atkins-bar + kaffe (jeg burde ikke drikke kaffe med urinveisinfeksjon)

MIDDAG

 Tom Kah Gai-suppe:

Denne klassiske Thai-suppa står ofte på menyen igjennom vinteren hos oss. Den lages litt på slump, men en dag skal jeg skrive opp mengder og dele oppskriften på denne fantastisk gode suppa. Lover!

MIN-MATDAGBOK-Tom-Kah-Gai

  • Kyllingfilet
  • 2 bokser kokosmelk
  • Økologisk kyllingbuljong
  • Løk
  • Chili
  • Sitrongress
  • Tørkede limeblader
  • Fiskesaus
  • Fersk koriander

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

God middag fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.