Hjem   Om meg   Kontakt
Sensuell kroppsolje for henne | Marianne de Bourg
14892
post-template-default,single,single-post,postid-14892,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Sensuell kroppsolje for henne

Massasje skaper intimitet, er beroligende og sensuelt. Denne oljeblandingen inneholder oljer med dufter som passer spesielt godt til kvinner. Den virker som et afrodisiakum som garantert skaper en romantisk stemning.

DIY-Aromaterapi-sensuell-massasjeolje-for-henne

Foto: Ingeniørfruen

DIY Eksotisk kroppsolje for henne
 
Mandelolje og druekjerneolje er de mest vanlige oljene å bruke som base-oljer i blandinger til kroppen.
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • 100 ml baseolje
  • 10 dråper Ylang Ylang
  • 25 dråper Benzoin
  • 5 dråper Clove Bud
  • 20 dråper Rosewood
Sånn gjør du
  1. Bland de eteriske oljene med baseoljen og ha over i en ren flaske.

 Oppskrift lånt fra: Aqua Oleum

Har du erfaringer med aromaterapi? Og hva er din favoritt-olje? 

Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.