Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Raw food, happy food og Pukka | Marianne de Bourg
14858
post-template-default,single,single-post,postid-14858,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Raw food, happy food og Pukka

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKTirsdag 19. august 2014

Urinveisinfeksjon igjen. Fryser, spiser varm suppe til lunsj, varm gryte til middag……og drikker og drikker…

FROKOST

Var så heldig å få servert luksusfrokost fra Happy Food/Min Matglede:

MIN-MATDAGBOK-Raw-food-Happy-Food-og-Pukka

Raw food-müslibar/energibar med nøtter, tørket frukt og råkakao.

Grønn smoothie med ananas, spinat, lime, kokosvann og Pukka wheatgrass/hvetegress.

Pukka urte-te som virker styrkende på kvinnens underliv/urinveier.

Happy food – Happy frokost!

LUNSJ

Urinveisinfeksjon igjen, fryser og spiser varm tomatsuppe, samme som i går.

Laget på søndag av mer eller mindre denne tomatsuppeoppskriften, men med oksekraft fra Jacobs, uten hvitløk, som jeg ikke hadde, og sikkert også et par andre småvrier.

MIN-MATDAGBOK-Sunt-mellommåltid

Jeg drikker konstant for å lindre/helbrede UVI-en.

Drikker:

Spiser:

 

MIDDAG

Rester av sjømatgryta fra i går. Fiskegryte med laks, reker og grønnsaker i kokosmelk. Varmende og helende med hvitløk og andre sunne saker.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

God middag fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.