Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Luksus med suppelunsj | Marianne de Bourg
14849
post-template-default,single,single-post,postid-14849,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Luksus med suppelunsj

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKMandag 18. august 2014

En fram og tilbake-dag uten den helt store kontrollen på hva som var tilgjengelig av mat.

FROKOST

Ristet lavkarbobrød med økologisk Røros Smør og appelsinmarmelade uten tilsatt sukker. Merket er det franske St. Dalfour, som skal være søtet med konsentrert fruktjuice. Appelsinmarmeladen er bare nam…nam!

Fås kjøpt på Meny, Ultra, samt rimelig på Søstrene Grene og iHerb.

Og KAFFE!

LUNSJ

Tomatsuppe laget på søndag av mer eller mindre denne tomatsuppeoppskriften, men med oksekraft fra Jacobs, uten hvitløk, som jeg ikke hadde, og sikkert også et par andre småvrier.

De andre hjemme er ikke så glad i suppe som meg, det skal forresten mye til, så denne suppa ble laget for å ha til lunsj utover uka. Luksus!

MIN-MATDAGBOK-Sunt-mellommåltid

På farta og det ble litt salat, to tapasbiter, samt en smakebit på en dessert..

MIDDAG

Kom hjem til fiskegryte med laks, reker og grønnsaker i kokosmelk:

MIN-MATDAGBOK-FISKEGRYTE

 • Laks
 • Reker
 • Brokkoli
 • Gulrot i tynne skiver
 • Løk
 • Vårløk
 • Hvitløk
 • Frisk chili
 • Paprikapulver
 • Chilipulver
 • Kokosmelk

MIN-MATDAGBOK-Sjømatgryte-med-kokosmelk

Glutenfri, melkefri/laktosefri, lavkarbo og Paleo.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

God middag fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.