Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] En venn i nøden | Marianne de Bourg
14837
post-template-default,single,single-post,postid-14837,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] En venn i nøden

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKSøndag 17. august 2014

På søndag var jeg ute nærmest hele dagen, så dagens mat er egentlig ikke noe å skrive (hjem) om. Den verken er spennende eller inspirerende, men ingen skal få tro at jeg sniker meg unna oppdateringen, så her kommer’n:

FROKOST

Søndagsfrokostbord med brød og forskjellig pålegg. Ikke spennende, men veldig hyggelig.

LUNSJ

Ett knekkbrød med ost i farta.

MIDDAG

MIN-MATDAGBOK-Pølser-en-venn-i-nøden

Grilla pølser i lompe – nam! Pølse og lompe er grei nødmat. En grei venn i nøden!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ha verdens beste mandag,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.