Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Tart Cherry og Thai | Marianne de Bourg
14806
post-template-default,single,single-post,postid-14806,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Tart Cherry og Thai

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKLørdag 16. august 2014

På torsdag begynte jeg på 5:2-dietten, men jeg velger selvfølgelig ikke å bruke helgen til fastedager [Mer om 5:2-dietten].

Trening sto også på timeplanen i går, men “min” time starter lørdag formiddag 10.15 og det er for tidlig for meg. Med planlegging går det greit, men jeg har ikke kommet skikkelig inn i treningsrutiner etter ferien igjen, så denne timen rakk jeg rett og slett ikke.

Jeg spiser mindre om dagen for å forsterke virkningen av fastedagene. Det føles riktig og jeg føler meg lett i kroppen.

FROKOST

Tidlig frokost: 1 Atkins Hazelnut Crisp Bar (175 kcal / 3,1 g karbohydrater)

Sen frokost:

 • Gresk yoghurt, lett
 • kirsebær fra fryseren
 • Tart Cherry-juice
 • FiberFin
 • Probiotika/melkesyrebakterier (pulver kjøpt i Spania)

LUNSJ

Sen lunsj: Omelett med kalkunskinke og ost.

MIDDAG

MIN-MATDAGBOK-Thai-kylling-i-ovnen

Thai-kylling

Sunn mat, ren og naturlig, Paleo, melkefri/laktosefri, glutenfri og lavkarbo.

 • 1 pakke kyllingfilet
 • 1 rød paprika
 • 1 stor bit ingefær
 • 1 løk
 • 2 røde chilier
 • 1 boks økologisk kokosmelk
 • 1 bunt vårløk
 • Litt chilipulver
 • Koriander fra fryseren

Urter fra fryseren er forresten kjempekjekt. Urter holder seg ofte dårlig og har jeg litt igjen av en plante, klipper jeg det av og putter det i en plastpose i fryseren. Det er bare å knuse den frysetørkede urten og strø i maten. Restemat/gjenbruk!

Rødvin i glasset: Ken Creek – vin med mindre histaminer

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ha en deilig søndag,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.