Hjem   Om meg   Kontakt
Lavkalori - here we go! | Marianne de Bourg
14732
post-template-default,single,single-post,postid-14732,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lavkalori – here we go!

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKTorsdag 14. august 2014

Ferien har satt kraftige spor (tung, dorsk, oppblåst..). Planen er derfor å satse på 5:2-dietten igjen med 2 fastedager med mindre mat per uke. Få opp energien igjen, gå ned vann og vekt, samt bruke fastedagene som en slags detox.

Men jeg gjør det på min egen måte. Lavkarbo + lavkalori er tingen for meg. Mye frukt, brød eller karbohydrater og lite mat fungerer dårlig. Det resulterer i lavt blodsukker så det holder! Med mindre karbohydrater holder blodsukkeret seg stabilt.

Første fastedag:

FROKOST

1 Atkins Hazelnut Crisp Bar (175 kcal / 3,1 g karbohydrater)

LUNSJ

Yoghurt med karamell – uten kalorier og karbohydrater (102 kcal). I yoghurten tilsatte jeg ekstra melkesyrebakterier; probiotika i pulverform (kjøpt i Spania).

MIDDAG

MIN-MATDAGBOK-vegetarisk-tabbouleh

Det ble en ren vegetarisk/vegansk middag: En porsjon quinoa-tabbouleh, rester fra i går, fra oppskrift jeg tidligere har postet. Kaloriinnholdet vet jeg ikke, men ferdigkokt quinoa inneholder 115 kalorier per 100 g. Jeg spiste en bolle, men tenkte ikke på å veie.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du forslag til frokost og lunsj på 5:2-dietten? Supert om du deler!

.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.