Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Ørret...quinoa...tabbouleh | Marianne de Bourg
14704
post-template-default,single,single-post,postid-14704,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Ørret…quinoa…tabbouleh

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKOnsdag 13. august 2014

Har kommet inn i en olivenolje-periode. Er det Spania-ferien, mon tro? Hadde lyst på pizza (som i går) med olivenolje og i dag god økologisk olivenolje i både tabbouleh og over den ovnsstekte fisken.

FROKOST

1 pizzabit (rester fra gårsdagens middag)

MIN-MATDAGBOK-Sunt-mellommåltid

1 Atkins-bar (der kom den igjen…).

LUNSJ

Supersen lunsj, etter å ha vært borte nesten hele dagen, det ble nesten middagstid:

1 brødskive lavkarbobrød med leverpostei (vanlig gul Stabburet) + Hellmanns majones av rapsolje (omega-3!) og sur agurk.

+

1 glass gulrotjuice (økologisk fra Helios/Meny)

MIDDAG

MIN-MATDAGBOK-Ørret-og-quinoa-tabbouleh

Ørret stekt i ovn med eplejuice, økologisk olivenolje, balsamico med combava, urtesalt og løk. Dette ble knallgodt. Må poste oppskrift senere.

+

Quinoa-tabbouleh, fra oppskrift jeg tidligere har postet.

Til middagen ble det servert hollandaise-saus fra Jacobs. Noen i familien bare må ha saus…

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du dilla på noe for tiden?

Jeg har alltid diller. På quinoa…på olivenolje…på blåbær…på yoghurt…

Smakfull matdag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.