Hjem   Om meg   Kontakt
[PÅ TIMEPLANEN] Raw Food/Smart Food-kurs | Marianne de Bourg
14694
post-template-default,single,single-post,postid-14694,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[PÅ TIMEPLANEN] Raw Food/Smart Food-kurs

Dette Raw Food/Smart Food-kurstilbudet dumpet inn i e-posten min.
.
Har du forresten hørt om Smartfood/Smart Food? Smartfood inneholder minst 50% rå grønnsaker og unngår raske karbohydrater som poteter, ris og pasta.
.
Raw-food-smartfood-kurs-hos-Helt-Rå

Foto: Helt Rå

Kurset arrangeres av Helt Rå i Mathallen i Oslo som serverer fantastisk smakfull mat. Ta turen innom dersom du er i Mathallen.
.

Kurset har fokus på hvordan du kan lage enkle, sunne Raw Food og “Smartfood”-retter i ditt eget kjøkken. Her får du både 100% Raw food-retter og Smartfood.

Kom og lær de grunnleggende prinsippene for hvordan du kan få Thai-mat til å smake helt autentisk!

Det er heller ingen ulempe at de aller fleste rettene inneholder mye av de 3 ingrediensene som det anbefales å få i seg hver eneste dag, nemlig hvitløk, ingefær og chili!!!

Kokken heter Somporn og vil, sammen med Lars fra Helt Rå, guide dere gjennom hvordan man tilbereder eksotiske retter som alle kan like.

Dere vil bl.a. lære å lage

– Tom Kha suppe med kokosmelk og tofu
– Grønn Curry
– Papayasalat

Dere vil lære flere enkle Smart Food-retter med det felles at de alltid inneholder minst 50% rå grønnsaker og unngår raske karbohydrater som poteter, ris og pasta. Dette er superenkelt og krever ingen spesielle maskiner.

Det er begrenset med plasser her, så det blir et ganske intimt kurs med maks 12 personer

Gled dere til en opplevelse litt utenom det vanlige

Ikke spis før du kommer, det blir nok av mat :)

Torsdag 21. august kl 18 – 21

Påmelding her

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du prøvd raw food?

Jeg har tidligere vært på raw food-kurs og har sansen for denne typen mat, men unngår den “klassiske” raw food-varianten som består av for mye søtmat; konfekt, kaker og dadler som påvirker blodsukkeret mitt negativt.

Den typen raw food og smart food som i dette kurset er imidlertid superbra mat! Ren og naturlig, mye grønnsaker, masse enzymer som er bra for fordøyelsen, mat naturlig fri for laktose og gluten.

Smakfull matdag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.