Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Fire pils og en pizza... | Marianne de Bourg
14667
post-template-default,single,single-post,postid-14667,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Fire pils og en pizza…

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKTirsdag 12. august 2014

Noen ganger når hverdagen er for brå får jeg lyst på mat, drikke og kos som om det var fredag. Det vil si pappa-pizza, rødvin og “sitte ved kjøkkenøya og skravle mens kokken kokkelerer”.

FROKOST

1 Atkins-bar + kaffe (samme gamle leksa – jeg må ha mat fort og gidder ikke styre mye til frokost)

LUNSJ

Rester av Atkins lavkarbo-pasta fra dagen før (mannen min lagde alt for mye – hurra!) + samme som til middag i går; pinjekjerner, rød pesto, parmesan, masse frisk timian og masse god olivenolje; Finca la Torre, biodynamisk olivenolje fra Olivier’s & Co

MIDDAGMIN-MATDAGBOK-Lavkarbo-pizza-og-vin

Ferien er definitivt over og hverdagen er i full gang. Pizza, rødvin, fredagskos (og kanskje behovet for trøst) dukket opp i hodet og pizza ble det. Pastasausrester fra i går på lavkarbo pizzabunn er ikke pizza på 1-2-3, men pizza på 1-2. Kos!

For ordens skyld: Det ble et glass rødvin til maten, ikke fire pils…

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Hva er kosemiddag for deg midt i uka?

Taco, som om det var fredag? Søndagsmiddag? Eller det som spises kun ellers i ferien…?

Smakfull matdag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.