Hjem   Om meg   Kontakt
[Aminosyrer] Cystein | Marianne de Bourg
13354
post-template-default,single,single-post,postid-13354,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[Aminosyrer] Cystein

Dette er en artikkel i serie om aminosyrer [Hva er aminosyrer?]

Ingeniørfruen-om-aminosyren-cystein

Cystein

Aminosyren cystein er en kraftig antioksidant med avgiftende egenskaper og lett slimløsende ved forkjølelse. Bidrar til et sunt og glansfullt hår.

  • Kraftig antioksidant
  • Avgiftende egenskaper
  • Lett slimløsende virkning

Aminosyren cystein er en kraftig antioksidant, viktig for kroppens eget forsvar mot celleskader. En sunn hud og et friskt hår er også avhengig av cystein, da over 10% av håret utgjøres av denne aminosyren.

Cystein bidrar til å rense og beskytte kroppen for luftforurensning, tungmetaller og frie radikaler. Cystein har også vist seg å virke lett slimløsende og kan være et godt alternativ ved lett hoste med seigt slim.

Cystein er en svovelholdig aminosyre som kroppen selv kan produserer. Cystein er sammen med glycin og glutamin hovedkomponentene i tripeptidet glutation, en kraftig antioksidant med avgiftende funksjon i kroppen.
Kilde: Solaray 

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment
  • Odd Arild Hellvik

    12/07/2016 at 3:59 pm Reply

    Hvis man sliter med dårlige lunger pga røyking og har mye bronkiter osv er cystein et fantastisk produkt, lurt og ta det sammen med c vitamin. Det er også kommet i 600 mg tabeletter på apoteket før kun 200 mg. Virkelig noe folk med kols bør bruke daglig,

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.