Hjem   Om meg   Kontakt
Velvære på sengekanten | Marianne de Bourg
14607
post-template-default,single,single-post,postid-14607,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Velvære på sengekanten

Hvordan vil du at denne dagen skal være? Når du bestemmer deg for at den skal bli positiv, blir den i større grad det.

Bruk noen minutter på å reflektere over dagen med en kopp kaffe eller te. Uten avis og nett. Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen og bli gjerne med på dagens utfordring. 

DAGENS-UTFORDRING-Velvære-på-sengekanten

Foto: Høie

Dagens utfordring

I dag skal jeg skifte sengetøy, dusje og smøre meg inn med body lotion før jeg legger meg. Fordi jeg fortjener det.

Blir du med og tar utfordringen?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment
  • Marianne

    12/08/2014 at 9:12 am Reply

    Dette glemte jeg helt bort. Dårlig dame!

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.