Hjem   Om meg   Kontakt
Kunstner for en dag | Marianne de Bourg
14565
post-template-default,single,single-post,postid-14565,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch

Kunstner for en dag

Hvordan vil du at denne dagen skal være? Legg bort avis og nett, og bruk noen minutter på å reflektere over dagen, gjerne med en kopp kaffe eller te. Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen, sett deg et positivt mål og bli gjerne med på dagens utfordring!

Blir du med og tar utfordringen?

DAGENS UTFORDRING: Være kreativ og kunstnerisk

Foto: run4it/Shutterstock

I kveld skal jeg gjøre noe kreativt og kunstnerisk. Kall det gjerne uviktig og unyttig. Tegne, male eller lage et stilleben. Kanskje sette sammen et nytt antrekk eller lage en ny matrett.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment
  • Marianne

    12/08/2014 at 9:12 am Reply

    Her skulle det males, men kvelden ble brukt til å finne kreative løsninger på oppussing og innredning av nyt leilighet. Spennende!

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.