Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Kaffe, kålrot og indisk | Marianne de Bourg
14570
post-template-default,single,single-post,postid-14570,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Kaffe, kålrot og indisk

Min matdagbok er en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

Min-matdagbok-090814

Etter mange dårlige matvalg i ferien føles det riktig å spise ren og ekte mat, lavkarbo Paleo, lite kalorier, som i denne lunsjen:

Ingeniørfruens matdagbok. Dagens lunsj:: Egg-kålrot-gulrotsaft

(Sjekk forresten gjerne ut min hjemmelagde garam masala fra dagens middag)

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

PS – Jeg har “god” rutine på å spise Atkins-barer til frokost eller før-frokost. Trenger noe superenkelt, det vil si fiks ferdig, og noe som smaker litt søtt til frokost. Noe som passer til kaffe… Tar gjerne i mot forslag!

Smakfull matdag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.