Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Skap nye nervebaner
14432
post-template-default,single,single-post,postid-14432,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Skap nye nervebaner

Hvordan vil du at denne dagen skal være? Bruk noen minutter på å reflektere over dagen med en kopp kaffe eller te. Uten avis og nett. Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen og bli gjerne med på dagens utfordring!

Dagens utfordring

DAGENS-UTFORDRING-Skap-nye-nervebaner.jpg

Foto: Per Erik Jæger

I dag skal jeg skape nye nervebaner. Visste du at det du tenker og gjør ofte lager tykkere nervebaner i hjernen, som bredere? Bra når man pusser tennene av gammel vane.

Dårlig når gamle negative tanker kommer automatisk, igjen og igjen. Vaner og rutiner, det vi gjør ofte, er nemlig hjernens motorveier. De ukjente smale og spennende stiene blir skapt av nye tanker og opplevelser.

Disse stiene kunne jeg tenke meg å gjøre bredere. I dag skal jeg gjøre noe nytt og noe annerledes. Jeg skal gjøre noe jeg ikke har gjort før.

Blir du med og tar utfordringen?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

2 Comments
 • Marianne

  07/08/2014 at 7:17 pm Reply

  Uææh – Dagens utfordring har helt gått i glemmeboken (jeg har vært dårlig form, hvis jeg får komme med en unnskyldning).

  Nå er det jaggu på tide å hente den fram og jeg som ikker har noen som helst plan…

  • Anonymous

   16/10/2014 at 5:46 pm Reply

   Følger Ingeniørfruen på facebook nå:-) Du skriver så bra og enkelt. Inspirerende! Om du vil bli med på min fysiske utfordring om dagen, så bli med å trene 16 min armer/overkropp pilates øvet film hver morgen ! Begynner å få muskler i armene, det trengtes..:-) bli med å trene da vel, 69 kr på breathing.no så har du Line Dahls filmer rett inn på PC’en eller Pad’en. Se også breathing på facebook.

   Mvh Kamilla

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits