Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Avokadomos med honning og sesamolje | Marianne de Bourg
13220
post-template-default,single,single-post,postid-13220,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Avokadomos med honning og sesamolje

Denne avokadomosen er for deg som elsker avokado og for deg som er lei av guacamole. (Men hallo, hvis du elsker avokado, kan du da bli lei av guacamole…?)

Uansett, her er en oppskrift på en avokadomos, som ikke ligner så mye på guacamole. Fellesnevneren er selvfølgelig avokado, men her stopper likheten. En liten mengde smakfull sesamolje hever denne mosen til uante høyder. I hvert fall hvis du er fan av sesamolje som meg.

Ingeniørfruens sunne oppskrift på avokadomos med honning sesamolje og eplecidereddik

Foto: Ingeniørfruen

Og synes du denne ligner mistenkelig på denne ansiktsmasken, har du helt rett. Jeg lagde ansiktsmasken, fotograferte den, men hadde ikke tid til å legge meg ned ansiktsmaske. Satte den bare i kjøleskapet så lenge. Etter en tidlig middag, og trening, ble jeg sulten senere på kvelden og spiste rett og slett opp ansiktsmasken sammen med rester av min tabbouleh.

  • 1 moden avokado, most
  • 1 ss honning
  • 1 ts eplecidereddik
  • 1 ss sesamolje

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du tanker eller erfaringer å dele? For eksempel – har du noen gang spist din egen ansiktsmaske…? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.