Hjem   Om meg   Kontakt
Bill. mrk.: Åpenhet og ærlighet | Marianne de Bourg
14411
post-template-default,single,single-post,postid-14411,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Bill. mrk.: Åpenhet og ærlighet

Ærlighet og åpenhet er noe av det viktigste i et forhold. Men er det alltid så enkelt å være dønn ærlig? Å dele sine kjipeste følelser og de tankene vi synes er pinlige og å tørre å vise 100% av seg selv i forholdet.

Om åpenhet og ærlighet i forholdet

“Er du glad i meg uansett?”

Det kan være vanskelig, men vi bør snakke om følelsene våre allikevel. Om hvordan vi har det sammen. Hva vi savner. Hvordan vi egentlig ønsker å ha det. Samtaleemner som dette gjør oss sårbare fordi de gjør oss redde for hva partneren tenker innerst inne. Tenk om han egentlig ikke har det bra, er glad i meg eller ønsker seg noe jeg ikke kan innfri…

Er du dønn ærlig? Deler du dine kjipeste følelser og de pinligste tankene? Tør du å være 100% deg selv i forholdet?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Refleksjoner på en søndag fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

2 Comments
 • Sandra - There is hope!

  07/08/2014 at 3:37 am Reply

  Jeg og kjæresten min er ganske flinke til det. Jeg merker jo mere vi blir kjent med hverandre, jo mere åpen blir vi. Det er veldig viktig synes jeg!

  • Marianne

   07/08/2014 at 12:57 pm Reply

   Åpenhet har vel mye med trygghet å gjøre tenker jeg. De gangene jeg ikke er åpen om noe er det som regel at synes det er utrygt å vise mine aller dummeste tanker og sider. “Kan jeg da være trygg på at han fremdeles er glad i meg?”. Men tror du ikke at vi tåler svakheter hos de vi er glad i og at vi blir enda mer glad i dem når vi blir kjent med deres innerste følelser, tanker – og svakheter?

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.