Hjem   Om meg   Kontakt
Renseolje for tørr hud | Marianne de Bourg
13804
post-template-default,single,single-post,postid-13804,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Renseolje for tørr hud

LÓreal meg her og Max Factor meg der. Hva med å glemme de strømlinjeformene hudpleieproduktene  og lage  et baderomsskap som inneholder en spennende blanding av egne DIY-prosjekter med ingredienser fra kjøkkenet?

DIY-oppskrift-på-ansiktsolje-for-tørr-hud

 

DIY-prosjekter  eller “gjør det selv” er morsomt, synes jeg. Jeg elsker når jeg kan lage noe ut av “ingenting”. Bare bruke det som er i kjøkkenskapet. Det føles helt gratis, selv om jeg har kjøpt inn ingrediensene i utgangspunktet. Jeg tror jammen hjemmelaget kan være like bra som kjøpt også, i hvert fall hvis produktene ikke er avanserte og høyteknologiske med hyaluronsyre og slikt. 

Har du noen gang laget noe selv til hud og hår?

Her skal du i alle få en foryngende og strammende ansiktsmaske for tørr hud. Den inneholder lecithin, som er en nødvendig komponent og en byggestein i cellene våre.  Lecithin har blitt brukt utvortes mot eksem og du kan faktisk bruke lecithin på huden som en fuktighetskrem.

Renseolje for tørr hud
 
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • 5 g lecithin
  • 100 g olivenolje
  • 5 dråper sitronolje
Sånn gjør du
  1. Bland alt sammen godt, og ryst blandingen godt før bruken. Fukt en bomullsdott med denne oljen og rens ansiktet med den. Den virker foryngrnde og strammende på huden.

Oppskriften er fra boka “Eva”  fra 19xx.

Lecithin fås kjøpt i helsekost eller på den store helsekostbutikken iHerb, hvor jeg har kjøpt min.

For flere oppskrifter på DIY – “lag det selv”, ta en titt på disse:

Hjemmelaget hårkurHjemmelaget nærende ansiktsmaske og Hjemmelaget anti-cellulitolje.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.