Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Klorofyllshot | Marianne de Bourg
13985
post-template-default,single,single-post,postid-13985,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

[MAT] Klorofyllshot

Denne shot’en tar bare noen sekunder å lage, den er satt sammen for å gi konsentrert næring, og akkurat som en mer tradisjonell shot fra baren, smaker den ikke nødvendigvis slik at du ønsker å drikke et helt glass. Men den gjør supergodt!

Klorofyll er stoffet som gir plantene deres flotte grønne farge, og det har en rekke helsebringende egenskaper. Persille virker også vanndrivende. Shot’en renser blodet og motvirker dårlig ånde.

Sunn-oppskrift-på-detox-Klorofyll-shot

Foto: boka Superjuicy! / Schibsted

Klorofyllshot
 
Oppskrift: Drikke
Porsjoner: 1
Ingredienser
  • 1 håndfull spinat
  • 1 håndfull flatbladet persille
  • ½ håndfull friske mynteblader
  • ½ eple
Sånn gjør du
  1. Juice i en juicemaskin på laveste styrke.
  2. Det er viktig at du pakker spinaten og urtene så tett sammen som mulig til en ball for at du skal få juicen ut av råvarene.
  3. Legg gjerne eplet i bunnen og de andre råvarene opp.

Kan inntas 1-2 ganer om dagen.

Oppskrift og foto fra boka Superjuicy! som du kan lese mer om i min bokomtale av boka.

Du kan også lese om mitt intervju med Carina Hultin Dahlmann, forfatteren av boka som forteller om at hun er rå på  å spise grønnsaker, holder seg unna meieri- og glutenholdige matvarer, samt hva hennes “guilty pleasure” er…

Så, da håper jeg du fikk inspirasjon til å teste ut juicing! Eller kanskje prøve denne nye oppskriften om du er en erfaren juicer. Jeg har selv ingen juicemaskin (ennå!), men ønsker meg én som er enkel å rengjøre.
Noen av dere lesere som har tips om en bra juicemaskin…?

Gode vibber fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkaloriLikte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits