Hjem   Om meg   Kontakt
Ansiktsmaske mot slapp hud og rynker | Marianne de Bourg
13806
post-template-default,single,single-post,postid-13806,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Ansiktsmaske mot slapp hud og rynker

Denne ansiktsmasken er fra boka Den fullkomne Eva fra 1955. Ansiktsmasken som kan du lage selv blir temmelig billig. Ikke vanskelig er den å lage heller. DIY – eller gjør det selv er genialt, ikke sant?

DIY-oppskrift-på-ansiktsmaske-mot-rynker

 

Ansiktsmaske mot slapp hud og rynker
 
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • 70 g bønnemel (kikertemel]
  • 1 ss honning
  • 1 eggehvite
Sånn gjør du
  1. Pisk eggehviten stiv og bland den med mel og honnong til en grøt. Denne legges i et tykt lag på det velrensede ansiktet, og får ligge på i 20 minutter, til den er tørket godt inn. Så vaskes den av.

Bønnemel bør være det samme som kikertmel eller garbanzomel, som fås kjøpt i asiamatbutikker.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits