Hjem   Om meg   Kontakt
[LØRDAGSGODT] Ananas-is | Marianne de Bourg
13625
post-template-default,single,single-post,postid-13625,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[LØRDAGSGODT] Ananas-is

Hva sies om en pinneis som lørdagsgodt? (Nei, du behøer ikke være barn for å si ja, takk). Hjemmelaget sukkerfri is av ananas – sommerlig, frisk, enkel, sukkerfri og sunn!

Ananasis

Foto: Soma

Ananas-is

6 stk

Ingredienser

  • 1 liter finhakket ananaskjøtt (ca 2 ananas)
  • 2-3 ms Steviosa
  • 1 1/2 dl vann
  • 2 ss limesaft

Slik gjør du

  1. Ha Steviosa og vann i en kjele og kok opp.
  2. Avkjøl.
  3. Ha steviavannet og halvparten av ananasen i en blender og kjør til fin mos.
  4. Sil den gjennom en fin sikt.
  5. Rør i resten av anasen og limesaften.

Hell i iskremformer og frys til de er harde.

Foto og oppskrift: Soma

 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.