Hjem   Om meg   Kontakt
[HUD & HÅR] Vakkert sommerhår | Marianne de Bourg
13916
post-template-default,single,single-post,postid-13916,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HUD & HÅR] Vakkert sommerhår

Gi håret rikelig pleie, god beskyttelse og en fresh styling i sommer.  Her er de beste tipsene til hvordan du tar var på sommerhåret fra Wella Professionals:

Vakkert-sommerhår

Foto via Pinterest

Beskytt før og under soling

Alle vet at UV-beskyttelse er viktig for huden, men vi glemmer ofte viktigheten av å beskytte håret mot solen.

Vakkert-sommerhår-med-UV-SPRAY

 

Wella SP Sun UV Spray smetter lett inn i strandvesken, beskytter håret mot UV-strålinger og frisker opp i løpet av dagen. Spray i håret etter en dukk i havet, og det salte håret vil myknes samtidig som det beskyttes mot skadelige UV-stråler.

Sommer i storbyen

Vakker-sommerhår-med-SUN-CONCENTRATE

Wella SP Sun Concentrate beskytter håret ditt mot den daglige UV-strålingen, og er perfekt til å blande med dine favoritt styling produkter. Dette er den ideelle hårbeskyttelsen for storbyferier.

Beskytt etter soling

Etter en dag i solen blir håret tørt og slitt, og rester av solkrem, salt og klor sitter ofte igjen. Da er det ekstra viktig med en fuktighetsgivende rens.

Vakkert-sommerhår-med-AFTERSUN-SHAMPOO

Wella SP After Sun Shampoo fjerner gjensittende solkremrester og reparerer håret etter høy disponering av sol.

 

For å tilføye fuktighet og umiddelbar pleie kan du bruke Wella SP After Sun Conditioner:

Vakkert-sommerhår-med-AFTERSUN-CONDITIONER

og avslutte med Wella SP After Sun Fluid som pleier og bevarer håret friskt og flott:

Vakkert-sommerhår-med-AFTERSUN-FLUID

Styling til kvelden

Det optimale sommerhåret er både glamorøst, naturlig og uanstrengt. Med dette i tankene har Wella Professionals lansert to nye styling produkter, perfekt til å skape en vakker sommerfrisyre.

Vakkert-sommerhår-med-bodycrafter

Body Crafter er en fleksibel gel-spray som bygger volum med en formbar tekstur. Håret får volum og fylde uten å kjennes klissete, og gir en naturlig sommerlig look.

Vakkert-sommerhår-med-grip-cream

Grip Cream Molding Paste passer selv for langt hår. Den lette, fleksible pasten gir sterk og varig hold til din sommerlook uten å gjøre håret tungt.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

En solrik dag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits