Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Ansiktsmaske av honning
12104
post-template-default,single,single-post,postid-12104,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Ansiktsmaske av honning

Gå på jakt i kjøkkenskapet etter naturens egne gaver, og bruk dem for alt det er verdt. Av helt vanlige husholdningsvarer kan vi lage alt fra hjemmelagde ansiktsmasker til naturlig tannbleking

Og den aller allere enkletse (og billigste!) ansiktsmasken lager du selv av honning.

DIY-oppskrift-på-honningmaske

“Duften av honning” / Foto: Ingeniørfruen

Det er faktisk påvist 12 forskjellige vitaminer, 30 ulike mineraler, organiske og uorganiske syrer i honning, enzymer, frie aminosyrer og amider, protein og fettlignende stoffer.

Ansiktsmaske av honning
 
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • Honning
Sånn gjør du
  1. Smør på honning på nyrenset ansikt og la sitte på i ca 20 minutter. Skyll av og smør den babymyke huden inn med fuktighetskrem.

[Les mer om honning]

DIY-oppskrift-på-ansiktsmaske-av-honning

Foto: Ingeniørfruen

Så, håper du fikk inspirasjon til et aldri så lite gjør det selv-prosjekt.

Gode vibber fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits