Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Shirataki-nudler / miracle noodles
13687
post-template-default,single,single-post,postid-13687,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Shirataki-nudler / miracle noodles

Hva er Shirataki?

Shirataki, laget av roten av en plante kalt Konnyaku Imo, har vært kjent for sin helsemessige fordeler i Kina og Japan i mer enn 2000 år i Kina og Japan.

Miracle-noodles-eller-mirakel-nudler-på-iHerb

Shirataki er laget av kun de løselige fibrene i planten, kjent som glucomannan. Og miraklet er at siden shirataki kun er laget av løselig fiber, inneholder den verken kalorier eller karbohydrater!

Vannløselig/løselig kostfiber bidrar til stabilt blodsukker, reduserer kolesterol og gir sunn bakterieflora i tarmen, noe som er svært viktig for et godt fungerende immunsystem.
[Les mer om fiber]

Mirakelnudlene er:

  • Glutenfri
  • Null karbohydrater
  • Null kalorier
  • Inneholder ikke soya
  • Ikke genmodifisert
  • Kolesterol-fri
  • Sertifisert vegansk
Slik lager du nudlene:

Åpne pakken og skyll nudlene i et dørslag i 30 sek. Ha nudlene i lettsaltet vann og kok dem i 2-4 minutter.

Bruk Miracle Noodles som en erstatning for pasta og nudler. Miracle Noodles smaker nærmest ingenting og absorberer smaken av saus og krydder.

Jeg har kjøpt disse mirakelnudlene på iHerb.

Ny kunde hos iHerb?
iHerb har gitt meg en kode som jeg kan gi til deg som er ny kunde hos iHerb. Koden er QRK026 og bruker du denne ved din første bestilling får du 5 dollar i avslag. Jeg bestilte for under 200 kroner (32,5 doller i dagens valutakurs) for å unngå toll og mva. – og fikk utrolig mye for pengene! Frakten er rimelig også – for inntil 1,8 kilo kommer frakten på  4 dollar (24,61 kroner i dagens valutakurs) i frakt. Alle kunder får denne rabattkoden de kan videre, og som gir noe rabatt for hver ny kunde som bruker denne.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits